Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Søndag den 2. juni 2013. Gudenen mellem Stevnstrup og Randers. Som følge af en den hårde vind, måtte en tur med guidebåden til Udbyhøj aflyses i denne omgang. I stedet stod den på Gudenåen. 

130602 Gudenaa guideboat

Vandstanden var lav, grøden vokset eksplosivt og vinden i det kraftige drillehjørne. 

Mest interesseret i popperen

Guidebåden var pakket og Lars Andersen var frisk på en Gudenå tur. Søsatte ved Stevnstrup og blev med den kraftige strøm og godt hulpet af vinden, ført i god fart mod Randers. 

Jeg passede på det meste af turene årene, men Lars koncentrede sig om fiskeriet. (Godt med lidt træning!)

Først da vi kom ind i lidt roligt vand, hvor der til gengæld var masser af vegetation og fik sat en popper på forfanget så vi noget til gedderne. Desværre blev de ikke hængende, men Lars blev helt sikkert tændt og facieneret, når Naphans med voldsomhed forgriber sig på popperen. Det skete fire, fem gange...

Så et også et par ørreder eller laks i overfladen inden vi vd tretiden lagde til ved Kajakklubben hvor vandstanden nu var mere end 50 cm. under det normale. {jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

tjaerby_baek_nedstroem.jpg