Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish SwedishMariager Fjord, Mariager...
121110_Mariager_Fjord
Området vest for Mariager byder på et bakket landskab og varieret og kuperet bund! 

Det var en af de dage hvor det aldrig blev rigtigt lyst. En svag sydvestlig vind, lidt støvregn, faldende vand og en blyfarvet horisont, var medvirkende til at gøre denne novemberdag til en af de smukke af slagsen.

Søsatte sammen med Lars Andersen fra P-pladsen vest for Mariager Havn.

Startede med at ro uden om campningpladsen og påbegyndte fiskeriet efter vi havde passeret Færgeodden. Havde her en snak med et par kajak-folk, der var meget interesseret i vores både og vores fiskeri. De blev vist lidt overrasket over hvorlet vi kunne padle og manøvrere ved hjælp af svømmefødderne.

Havde ikke fisket længe før end den første ørred på lavt vand tog fluen. Det var faktisk et rigtigt passende tidspunkt, da kajakfolkene netop passerede os, og således ved selvsyn kunne se, "at det kan lade sig gøre"... Allerede i næste kast blev fluen taget af endnu en blank ørred. Jo, dagen startede godt. 

Desværre sluttede festen brat. Havde et par enkelte tilbud og så nogle enkelte ørreder tage myg og stankelben på overfladen. Flere ørreder blev det dog ikke i denne omgang på trods af vores ihærdige fiskeri og udskiftning af fluer. 

På vejen retur fik vi følgeskab af et par nysgerrige sæler. Det var nu også ved at være mørkt!   

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com