Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

 

 Mandag den 31. december. Mariager Fjord ved Hadsund...

121231 mariager lergrav

 Det blev til en blæsende afslutning på 2012 da jeg sammen med Søren Nielsen fiskede et par timer i Mariager Fjord.

Det var med høj vandstand og en god vind fra det sydvestlige hjørne jeg sammen med Søren Nielsen fik sagt farvel til et godt år 2012. Vi mødtes ved Lergraven og jeg valgte at søsætte River Otteren, mens Søren for en gangs skyld valgte at vadefiske. 

Havde igen i dag rigget til med en rejeflue som forreste flue og en Udbyhøj som bagerste flue.

Affiskede hele den inderste Lergrev uden at mærke noget til ørrederne, og det var først på det yderste stykke jeg i først havde en efterfølger der afslørede sig ved at lave en hvirvel da jeg havde løftet fluen fri af vandet for et nyt kast. 

Snart var der fast fisk. En mindre grønlænder tog beslutsomt rejefluen. Efter endnu et par kast var den der igen. Denne gang havde den lille blanke ørred set sig lun på den bagerste flue. Havde et par tilbud mere, der dog ikke blev hængende inden vi besluttede at nyde dagens pilsner og ønske hinanden godt nytår. 

På vejen ind i bugten lod jeg fluerne dørge efter båden... Det gav endnu en mindre ørred således, at tre af fjordens små, blanke og trinde grønlændere må gå ind i det nye år med tandpine. 

Med ønsket om et godt og oplevelsesrigt nytår...

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com