Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

9. april 2013. Mariager Fjord, Ørnedalsbugten: Jeg var ikke den eneste der valgte at slutte dagen med lidt fiskeri. Kunne tælle otte mand med "jern på" og to tre fluefiskere. 

130409 mariager fjord ornedalen

Dejligt at kunne nyde aftenen og maden ved fjorden. 

Spiser ude! 

Fandt efter en god times fiskeri en stime ørreder der var i hugget

Fangede i løbet af kort tid fem iltre fisk på mellem 38 cm. og 45 cm. Alle blev genudsat i god behold! 

Havde på et andet spot endnu en ørred i samme størrelse på fluen. Denne fisk tog et par hop og sagde på den måde farvel. 

Også i denne del af fjorden er der en del flydende brunalger, der visse stedet genere fiskeriet. Det er de mange solskinstimer der "trækker" algerne til overfladen.

Fik hils på Jan Sams, en gammel ven jeg ikke har snakket med i omkring 10 år - tiden går så sandeligt hurtigt. Godt det kan blive til en fisketur i ny og næ! {jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com