Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Fredag den 7. juni. Mariager Fjord ved Hobro: Tidligt op og oplevelserne venter derude...

130607 Mariager Hobro

Da jeg ankom kl. 03.30 var der kun få lyde. Snart kom der gang i fuglene og lidt gang i fiskene... 

Morgenoplevelser og fisk!

Morgenens unikke oplevelse var da en odder viste sig tæt på pontonbåden. Forsøgte at få gjort kameraet skudklart, men min sky ven, var åbnbart blevet lige så overrasket som mig... Dukkede dog op omking 30 meter fra båden og svømmede nu roligt i overfladen, mens mågerne, der var tydeligt utilfredse med situationen, kredsede og skræppede over dens hoved. Langsomt og selvsikkert svømmede odderen rundt om odden og roligt ind mod Hobro.

Havde satset på tørflue, men så kun enkelte sporadiske fisk i overfladen (der var heller ikke mange myg og andre insekter).

Satte en nandureje på forfanget og mærkede snart et forsigtigt puf i fluen og et brøkdel af et sekund efter fastfisk. Det var tydeligvis et lidt større eksemplar, der med tunge og seje rusk viste sin styrke. Fik den ca. 55 centimeter blanke ørred ind nær båden og skulle til at finde nettet frem da fluen mistede sit greb... (det blev kun til et billede af fisken i vandet).

Havde endnu et par tilbud og to mindre ørreder inde at vende inden jeg ved syvtiden pakkede sammen og satte kursen mod Randers.

Dejligt at tænke på at de nsæte måneder står på sommervejr og morgenfiskeri - kan anbefales! {jcomments on}

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com