Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Fredag den 21. juni 2013. Morgentur til Mariager Fjord ved Hadsund...

130621 Mariager Hadsund

Var ved fjorden lidt i fire og fik hurtigt båd og grej gjort klar. Snart så jeg en fisk i overfladen og i allerførste kast var der bid!

Masser af børsteorm

Der findes mange forskellige arter børste orme. En af de mere livlige er den lille røde, der sværmer i vores fjorde omking midsommer. Flest er aktive i nattetimerne og lige efter solopgang.

Ørrederne var desværre også mest aktive inden solopgangen. Så også nogle fisk der generede lidt bølger meget tæt på land. Da der tilsyneladende var flere fisk, tænkte jeg på multer. Listede mig meget forsigtigt ind på kastehold blot for at konstatere at fiskene var forduftet.

Mødte en anden morgenfrisk lystfisker der var på barsel, men havde set sit snit til et par timer ved fjorden. Helt nestemt en god ide!

Havde et par småhug og to faste ørreder der begge blv genudsat. Målte vandtemperaturen til 19 grader og var på kontoret kl. 7.00. En god start på en forhåbenlig god dag! {jcomments on}

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com