Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Torsdag den 25. juli 2013. Mariager Fjord Kongsdal: Der er mange gode grunde til at komme ud af sengen. Udover at fiskeriet kan være på toppen er lyset, stilheden og i det hele taget stemningen et rigtigt godt argument!

130725 mariager kongsdal web

Søsatte ved Kongsdal og satte kursen øst på i håbet om at finde overflade aktive fisk... 

Liv på overfladen

I det blanke vand kan du se "bølger", småfisk der jages og fisk der tager myg og diverse landinsekter som ligger på overfladen.

Først da jeg så en ørred, der gentagne gange tog insekter på overfladen, begyndte jeg at kaste. Første fisk tog fluen, men røg hurtigt af igen. Snart var der igen et "bytte" inden for kasterækkevidde og denne gang blev den der. Endnu en ørred i samme størrelse (omkring 35 - 38 cm.) måtte en tur i nettet. 

Fiskede snart efter et par større fisk, der lige ville vise sig ved at springe helt fri af vandet. Havde en fin trykbølge ligesom jeg skulle til at tage et nyt kast... Her til morgen blev det ikke større ørreder. Derimod var et par sommerfede hornfisk meget interesseret i fluen. 

Bjarne Fries der fiskede lidt længere inde i fjorden sendte mig en SMS og et billede af en fin, ørred som med garanti vil blive nydt til aften. 

Mødte også et par andre fluefiskere, men så ingen fange noget. {jcomments on}

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com