Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Fredag den 11. april 2014. Mariager Fjord, Bramslev. Mødstes med Mong, Lars Andersen og vores svenske venner, Stephan, Mathias og Janne.

140411 bramslev loevspring vand

Uden at fiskeriet skal have 5 stjerner, var der ud over fisk til alle, og med i købet en rigtig smuk forårsvejr.

 


God start til Mong

Ankom med med Mong i så god tid, at vi lige kunne nå at fiske lidt inden Lars Andersen dukkede op med svenskerne. Allerede i et af de første kast hen over rigtigt dybt vand, var der fast fisk til Mong. Snart havde han igen fisk på fluen, der dog hurtigt slap fri.

Snart ankom gæsterne og vi skulle igang med at klargøre både og ikke mindst spise morgenmad. 

Blev sammen med Mathias på nordsiden, mens resten af holdet krydsede fjorden. 

Havde håbet at møde nogle børsteorm og nogle glubske ørreder, men det lykkedes ikke. Fangede to ørreder på omkring 35 centimeter og havde et par hug, inden jeg over middag drog mod Randers for at pleve utilpashed og feber...

140411 bramslev morgenmad

 Omkring Bramslev er der rigtigt gode forhold til både at søsætte og til at slappe af.{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com