Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Mandag den 9. juni 2014. Mariager Fjord, Ørnedalsbugten.  Ville lige tjekke inderfjorden inden den aftalte karpetur senere på dagen. 

140609 ornedalen1

Fiskede intens et par timer uden at mærke eller se noget til ørrederne. Vandstanden var lav og der var massser hundestejler, kutlig og smårejer der hyggede sig i det lave vand. Et par rådyr og en hare vovede sig ligeledes ned til fjorden, men forsvandt hurtigt da jeg vendte mig! 

140609 ornedalen2

Tog en velfortjent slapper inden turen gik til Vesterfjorden. {jcomments on} 

 

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com