Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Fredag den 25. juli 2014. Mariager Fjord: I stedet for at svede, vende og dreje sig i sengen stod jeg op ved tretiden og satte kursen mod Hobro. Havde ikke regnet med fisk, men håbet.... Og som forudsagt, så jeg ikke noget til ørrederne, der selvfølgelig er passive og prøver at overleve i den overophedede fjord.

140725 mariager hobro 1

Min blå River Otter der snart udskiftes med en Anderson Speedster, vil efter et eftersyn hos Lars Andersen, blive sat til salg. Er du interesseret skal du kontakte Anderson Ponton.  

140725 mariager hobro 2

Kunne nyde omgivelserne og den smukke solopgang og samtidig sidde med føderne i det godt 25 grader varme fjordvand. 

140725 mariager hobro 3

Store mængder gødning, masser af lys og varme, er ensbetydende med en kraftig udvikling af alger. Langs kanten, er der et meter tykt lag alger, der når dagen bliver kortere og lyset mindre, vil gå igang med en iltforbrugende forrådnelse. Vi må så håbe, at der i sensommeren kommer masser af vind og at temperaturen snart falder, da der ellers igen er risiko for alvorligt iltsvind.  {jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com