Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

27. september 2014: Mariager Fjord Stines minde. Min nye pontonbåd, en Anderson Speedster skulle for første gang prøves. Med god vind og kraftige vindstød fra det vestlige hjørne var området øst for Stinesminde et godt valg. 

140927 speedster stinesminde

Fik justeret sæde, fleksistripper, årer og fik monteret holder til net og taske inden vi søsatte. I baggrunden ses Finn Sørensen som også var ude at prøve sin båd for aller første gang. 

Masser af vind og vand!

Mariager Fjord har bestemt haft godt af at vinden har presset masser af frisk Kattegatvand ind gennem den smalle fjordmunding. Da vi ankom var vandstanden omkring en halvmeter over det normale - noget der passer både ørreder, fjordrejer, kutlinge og blåmuslingerne. 

Havde håbet på at et par ørreder ville blive hængende på fluen, men... Havde et par tunge hug og et enkelt rusk. Fast fisk blev det dog ikke til, og jeg kom til at tænke på, at jeg ikke kan huske hvornår jeg sidst har været ude tre gange i træk uden fisk i hånden? 

Nå, men Speedsteren kom i vandet og blev testet - heldigvis blev forventningerne indfriet!{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com