Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Søndag den 25. januar 2015.

150125 Hanna Mariager 1

I perioder var der drivende is, som dog ikke generede fiskeriet.

Mariager Fjord - Lergravene nord og syd

Hanna Bossow har fiskefeber og det har jeg altid. Turen gik til Mariager Fjord hvor vi søsatte Guidebåden på nordsiden ved Tempovej. 

Solen var fremme det meste af dagen, så selv om termometeres balancerede tæt på de nul grader, var det ikke umuligt at holde varmen. 

Fiskede først i Lergraven. Har mødte vi Allan Bådsgaard, der også var på ørredjagt.

Ørrederne så vi desværre ikke noget til på trods af vi fiskede en flere kilometer lang strækning. 

150125 Hanna Mariager 2

Frokost i smukke områder. Hanna have medbragt varm suppe og lækre sandwich - øllen gemte jeg til boller i karry på Skytten. {jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com