Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Lørdag den 30. maj 2015. 

150530 ole alb mariager

I forbindelse med sin pensionering havde Ole Vestergaard Andersen fra Arbejdernes Landsbank fået et gavekort på en guidet fisketur. 

Mariager Fjord, Stinesminde.

Kørte først til Bramslev Bakker, hvor jeg for første gang oplevede at der ikke var åbnet for nedkørslen til fjorden. Satte i stedet kursen mod Stinesminde, hvor vi også kunne finde en smule læ for den friske vind og de regelmæssige byger. 

På trods af vi er i slutningen af maj kunne vi konstatere at vandtemperaturen kun lå på beskedne 12 grader. 

Opdagede snart at der var en del hornfisk i farvandet. Det kølige vand og den igangværende gydning på det lave vand, mindskede dog de langnæppedes bidelyst - kun en enkelt blev hængende på fluen. 

Frokosten blev holdt i læ under bøgetræerne hvor både gøg og nattergal tilgengæld stod for sangen! 

Ialt blev der fanget to ørreder og en enkelt hornfisk. 

{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com