Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Søndag den 14. juni 2015.

150614 vive1

Efter ganske få kast huggede morgenens første ørred.

Mariager Fjord, Vive.

 Belønning!

150614 vive4

Der er ro på fjorden. Den lille sæl lå tydeligvis og sov på stenen indtil jeg kom for tæt på. 

Der er mange fordele ved at komme tidligt ud af sengen og ud til fiskevandet. I morgen stod jeg op 02.30 og var i vandet ved Vive 03.30. 

Der er stort set ingen trafik. Vinden er moderat, og jeg har vist nok fjorden for mig selv! Sidst men ikke mindst er ørrederne i biddet, hvilken bekræftes allerede efter få kast. 

I alt bliver det en god flok flotte ørreder og et par hornfisk. En ørred kom med hjem, mens resten af morgenens fangst får lov til at hygge sig i fjorden! 

150614 vive2

Velnæret ørred der sikkert er på vej op i åen.

150614 vive3

Da jeg satte kursen mod land var Torben Fonager, Lars Andersen og Henrik Vedel (Mong) netop mødt op med rundstykker og kaffe. Jeg havde et par pilsnere så jeg kunne ønske dem held og lykke med dagens fiskeri. 

Garn?

Lidt efter kl. 06.00 dukkede der en rød jolle op der med god fart sejlede over i området hvor Villetrup Å har sit udløb. Lidt senere dukkede der også en hvid jolle op i samme område. Om det bare er en god morgentur eller om der har været garn der skulle bjærges kan jeg ikke side præcist - kunne gætte! 

{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com