Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Mandag den 13. juli 2015.

150713 mariager preben

Søsatte ved Kongsdal Havn og kunne i det fjerne se en anden lystfisker ved revet. Det var min gode ven Preben Petersen, der også var morgenfrisk. 

Mariager Fjord, Kongsdal. 

God sommer for fjorden!

Ørrederne var der! Flere gange viste de sig tæt på pontonbåden når de hoppede fri af vandet. 

Selv om jeg havde fluen på pletten få sekunder efter at have observeret en springende fisk, var der ingen interesse... 

Ellers kunne jeg nyde, at den kølige sommer har været gavnlig for den ellers sårbare fjord. Kun få alger og klart vand! Håber nu på at temperaturen og vinden holder sig på samme niveau, som vi indtil nu har nydt godt af. 

Nød også at hilse på Preben, der også var tidligt på fjorden. Heller ikke Prebens fluer kunne her til morgen friste, men mon ikke de får et nyt forsøg en af de nærmeste dage?  

150713 mariager kongsdal

Fiskede med den svage vind i ryggen, ind mod land.

{jcomments on} 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com