Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Søndag den 26. juli 2015

150726 mariager drengee

Marcus, Tobias, Sebastian og Rasmus var på trods af den friske vind, meget opsatte på at få de hjemmebundne fluer gjort våde. 

Mariager Fjord, Ørnedalsbugten. 

Frisk vind og seje fluedrenge! 

Drengene som jeg binder lidt fluer sammen med, var mere end klare, da vi som aftalt mødtes klokken tre søndag eftermiddag i Ørnedalsbugten. 

På trods af stiv kuling i de hyppige vindstød, var der ingen frustration; fluerne kom i vandet! 

Bad til Odin, Thor og andre højere magter om at en af fjordens stridbare ørreder i dag ville vælge en af drengenes fluer! Det var tæt på; Marcus oplevede at en fjordørred på omkring 1,5 kilo var i nærkontakt med hans flue, desværre i et kortere øjeblik. 

Aftensmaden, grillet pølser, blev nydt og vi fik fisket endnu en time.... 

Havde selv fornøjelse af et par hug, en afhopper og en lille smuk rødplettet ørred inden vi klokken ni sluttede. 

En hurtig evaluering lød på tilfredshed med turen og mod på mere...

{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com