Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Onsdag den 23. september 2015.

150923 Mariager hobro erik trout

Håber at vores formeringslystne ørred finder sin bæk og et par hunørreder således at vi fortsat kan få gode fiskeoplevelser i fjorden...

Mariager Fjord, Ørnedalsbugten.

Besøg fra sjælland!

Hyggeligt når det er bromand og Henriette der kommer til det jyske. Selvfølgelig skulle der fiskes og mens jeg passede mit arbejde kørte Erik og Henriette til Stenrevet i Randers Fjord. Her blev det til et par fine ørreder.

Da jeg kom hjem var der smurt sandwich og vi satte kursen mod fjorden ved Hobro. 

Vandstanden var høj og vandet svagt stigende. Et par ørreder viste sig og snart var der hug på fluen. 

Brormand der er ivrig og dygtig spinnefisker, har aldrig tidligere fisket i denne del af fjorden. 

Efter vi havde nydt maden i det gode vejr, skulle der fiskes igen. Et par fiske viste sig og brormand fik blinket ud det rigtige sted. Ørreden var kroget perfekt med enkeltkrogen. 

150923 Mariager hobro

Tre mindre smukke fjordørreder kunne ikke stå for min X-streamer. 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com