Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Søndag den 27. december 2015.

151227 trout

Tre fisk kom i nettet og blev genudsat. Ørreden på billedet har tydeligvis gjort sit til at bevare bestanden!

Mariager Fjord, Stenarmen.

Middagstur

Tredie juledag startede som anden juledag sluttede; med massiv regn. Brugte formiddagen bag fluestikket og med andre indendørsysler. Op ad formiddagen stilnede regnen af og det var oplagt med en tur. 

Regnede med, at en del andre lystfiskere havde fået samme gode ide og valgte at køre til "Stenarmen" hvor der lige efter mig ankom en anden fluefisker. 

Vinden var taget til fra det vestlige hjørne og i vindstødene kom der hvide skumtoppe på fjorden. 

Første ørred var en mindre blank fisk midt i fyrrene. Anden var også blank, men lidt mindre. Tredie var tung og slank! 

Efter et par timer gik turen retur. 

 151227 stenarmen

Vinden kom lige efter at "evighedsregnbygen" drev over.

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com