Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Søndag den 10. januar 2016.

160110 mariager hadsund

I bagrunden ses Hadsund.

Mariager Fjord.

Koldt vand og varme fødder!

Kørte til Hadsund hvorfra jeg i rundkørslen kunne se, at der forstsat var is i Lergravene. Satte i stedet kursen med vest for at komme lidt længere ind i fjorden.

 Fik søsat og fisket et par timer. Det blev til en enkelt nedgænger på omkring 55 centimeter. Ørreden tod Brakvandrejen på omkring 2,5 meter vand. 

Havde sat mine elsokker på maksimal styrke, og havde på trods af det kolde vand ingen probleme med at holde fødderne varme.

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com