Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Lørdag den 12. marts 2016.

160312 lergraven pakud

Både og grej er klargjort. En smuk, men kold morgen og formiddag venter. 

Mariager Fjord, Lergraven

Klart vand og forsigtige ørreder

Temperaturen svingede lige omkring frysepunktet, og disen omklamrede stemningsfyld den smukke fjord. 

Lidt over syv var vi klar til at komme i vandet. Inden skulle Lars Andersen dog aflevere en Speedster og diverse udstyr til en forventningsfuld kunde. 

Sammen med Bernth Heindrich lagde jeg ud i den inderste del af Lergraven. Fiske længe ude at se eller mærke det mindste. 

Ført efter at vi havde passeret pynten ved Mågeøen, så jeg fisk på overfladen. Havde forsøgt med flere flueskift og med hurtig og langsom indttagning. 

På en brunlig X-stremer lykkedes det at lande og genudslætte to mindre ørreder. 

Da vi var på vej retur, ville vi prøve spottet igen. En lidt større ørred viser sig ved et flot spring, ellers så vi ikke noget til vores svømmende venner!

160312 lergraven fluer

Ørrederne var ikke i biddet og der blev forsøgt med forskellige fluer. X-strameren på forfanget leverede dog to mindre ørreder.

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com