Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Lørdag den 9. april 2016. 

160409 mariager mark trip

Mark Hjelm Trip skulle for første gang prøve at fiske fra pontonbåd... 

Mariager Fjord, Mariager Havn

Stigende vand, børsteorm, fluefiskere og fisk!

Der er perfekte søsætningsmuligheder og roligt vand når pontonbåden søsættes fra området øst for havnen i Mariager. 

Skulle guide Mark Kjelm Trip til en god oplevelse i demo Speedsteren. Kunne med det samme se at Mark hutigt fik styr på manøvrering med årer og svømmefødder. Snart var fiskeriet igang og snart fik Mark hug af sin første pontonbåd ørred.

Ørreden sloges efter bedste evner, men måtte en tur i nettet og op foran kameraet, før den igen blev returneret til fjorden. 

Det skulle dog vise sig at det ikke var en dag hvor ørrederne stod i kø for at bide på fluen. Fiskede med Kobberejen og en X-streamer der begge gav fisk!

160409 mariager

Thomas Schreiber i den orange Anderson Motorcat og Mark Hjelm Trip i den olivengrønne Speedster nyder forårsdagen og at der var fiskk til alle!

160409 mariager trout

Jeg fangede og genudsatte 6 ørreder inden vi over middag returnerede. I munden ses Kobberrejen, I baggrunden Thomas Schreiber.

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com