Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Lørdag den 2. juli 2016

160702 anderson test

Prototypen der i dag blev testet i Mariager Fjord.

Mariager Fjord, Ørnedalsbugten.

Småjusteringer

Er lidt previligeret ved at have mulighed for at teste forskellige produkter. I dag var det anden tur i den nye båd fra Anderson Ponton, der dog de næste tre uger skal på stroppetur i Sverige og Norge.  

Startede med at justere lidt på sædet og afstand mellem årerne. Fik også monteret Flexi-linekurven.

Under turen viste et par ørreder sig i overfladen. De blev selvfølgelig præsenteret for min flue uden at det resulterede i hug. Derimod tog dagens to ørreder X-streameren uden forudgående varsel. 

160702 anderson test kort

Med en smart app er det muligt at se dagens tur på et kort. Som det fremgår det meste af mit fiskeri tær på land!

160702 anderson test trout

Smuk fjorddørred der lige måtte en tur op til foto inden genudsætningen!

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com