Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Fredag den 22. juli 2016.

160722 mariager henrik leth trout

Ikke overraskende fangede jeg på morgenens tur fiskene på lavt vand. Ørrederne er måske født og opvokset i den nærliggende Kastbjerg Å, trukket ud i fjorden som smolt og nu et par efter på vej tilbage!

Mariager Fjord, Kongsdal.

Snigefisk på X-streamer

Endnu en god morgen og en perfekt måde at starte dagen på! 

Søssatte ved Kongsdal og fiskede i bugten. I vandet var der visse steder masser af grønalger, og der var også fisk! 

Ørrederne er netop nu på vej til vandløbene og gydepladserne og da der er tale om hundrede procent vilde fisk (ingen udsætninger i Mariager Fjord), lod jeg alle fire fisk få en chance.

Fiskene blev alle fanget på en X-streamer, og kunne nyde godt af min nye Anderson Mosquito, der om muligt er endnu mere glidende og lydløs end de øvrige modeller. 

160722 mariager daytrip

Morgenens tur. Frem og tilbage er næsten lige lang!

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com