Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Tirsdag den 26. juli 2016.

160726 ornedalen solop henrik leth

Igen en varm nat hvor jeg valgte fjorden frem for soveværelset!

 Mariager Fjord, Ørnedalsbugten. 

Ingen fisk

Da jeg ankom var der en lille jolle der var på vej mod Hobro. Mon ikke der har været sat nogle garn som skulle bjerges i ly af mørket??? Så iøvrigt også en lang garnkæde (måske 100 meter) ud for det lille bådleje i Ørnedalsbugten. Garnet stod langt ude så det på den måde var lovligt, men hvad mon der fiskes efter her???

Plejer i det mindste altid at se en ørred springe eller bryde overfladen, men ikke i dag... På trods af jeg var på fjorden på det rigtige tidspunkt, hverken så jeg eller mærkede noget til ørrederne. Men med en vandtemperatur på plus tyve grader, er det sikkert ikke så overraskende!

160726 ornedalen mosquito

Efter et par timer gik turen retur til Randers og job...

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com