Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Lørdag den 13. august 2016.

160813 ornedalen kim john lars

Skulle mødes med Kim Carstensen og John Furlund der i dagens anledning var kørt fra Sjælland for at prøve pontonbåde!

Mariager Fjord, Ørnedalsbugten. 

En dårlig oplevelse

Da vi ankom kunne vi se en af fjorden kendte både krydse rundt om et garn der var sat for tæt på land, og dermed ulovligt. Da de garnkriminnelle blev overbevist om, at vi ikke var fra fiskerikontrollen, blev garn og fisk bjerget op i båden. Det er desværre mere reglen end undtagelsen at der sættes garn efter de unikke vilde ørreder. Mit gamle forslag om helt forbyde selvfiskende redskaber i vores sårbare fjordområder er stadig relevant!

Sjællendere i båd!

Ellers var anledningen til dagens tur et besøg af nogle gode gamle sjællandske venner der gerne ville se og prøve de forskellige Andseron både inden evt. køb. 

160813 ornedalen kim john guidebaaden

Også Guidebåden kom i aktion og på forsædet nyder John Furlund det bekvemmelige fiskeri. I Baggrunden er Kim Carstensen ude at teste en Speedster. 

160813 ornedalen kim john lars orred

Danmarks smukkeste ørreder findes uden tvivl i Mariager Fjord. I dag var der fisk til alle!

160813 ornedalen kim john hl trout

Dejligt at hilse på skønheden og endnu bedre at sætte hende retur i god stand!

160813 ornedalen kim john pontoons

 Det blev til en hyggelig dag hvor der blev snakket pontonbåde, grej og fiskemuligheder. 

 

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com