Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Lørdag den 10. september 2016.160910 mariager cup lars andersen

På dagens tur havde Lars Andersen fornøjelsen af forsædet.

Mariager Fjord.

Svært at overholde reglerne!

Deltog igen i år i Bombayfly's Mariager Fjord Cup. Havde i dagens anledning bådbygger Lars Andersen på forsædet. Og for første gang skulle jeg også prøve guidebåden med motor...

Søsatte ved Havnen i Mariager og fiskede på begge sider af fjorden ind mod Katbjerg Odde. Ikke overraskende var der i anledning af fiskekonkurrencen masser af håbefulde fluefiskere på de fleste tilgængelige pladser. Her kom motoren til sin ret idet vi valgte at skifte plads, altså krydse fjorden flere gange for ikke at genere de vadende fiskere.

Tiden er efter min mening løbet fra vores liberale regler når det gælder brugen af selvfiskende redskaber. Eksempelvis betyder de rigtigt mange ruser og ålebundgarn (lovlige såvel ulovlige), som står næsten overalt i fjorden, at man ikke kan fiske lovligt og samtidig overholde reglen om 75 meters afstand.

Det burde være åbenlyst for myndigheder og politikere, at der i Mariager Fjord ikke kan fiskes anarkistisk med selvfiskende redskaber, mens man samtidig prøver at tiltrække flere besøge fra ind og udland. 

I øvrigt redskabsfiskerne mest eftertragte fisk, den udrydningstruede ål....

Fiskeriet

Som nævnt oplevede vi ikke det vilde fiskeri. Et par hornfisk og en enkelt ørred kom i båden. Et par ørreder var lidt mere løse i bekendtskabet blev det også til, men det var også fint på en dag med svære fisk!

160910 mariager cup henrik trout

Dagens eneste ørred i Guidebåden blev glad returneret!

160910 mariager cup trout

På trods af høj sol og rekord høj temperatur blev der indvejet flere pæne og særdeles velnærede ørreder. 

160910 mariager cup havnen

Der var stor interesse i at se nærmere på den fuldt udrustede Guidebåd og den nye Mosquio fra Anderson.

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com