Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Lørdag den 19. november 2016

161119 skellerup stang

Fik endnu engang motioneret en af teststængerne og et par af fjordens ørreder! 

Mariager Fjord, Skellerup.

Dagen og weekenden var ellers afsat til geddefiskeri, men med bilen på værksted var dette ikke en mulighed. Lånte i stedet fruens køretøj og kørte til Skelleup. 

Gik østpå mod Kaatbjerg Odde. 

Vandet var klart, roligt og koldt!

Jeg måtte da også sande, at vadefiskeriet giver langt flere udfordringer end når jeg fisker fra min pontonbåd. Så ud over de kolde ben, fangede jeg også et par gange vegetationen i bagkastet, ligesom jeg fik skræmt et par fisk der stod tæt på land. 

Udover de skræmte ørreder, som helt sikkert ikke var blevet skræmt hvis jeg var kommet glidende i pontonbåden, havde jeg ikke set fisk. "Vågnede" imidlertid op, da en hvirvel i området hvor fluen netop var landet afslørede ørred! I næste kast i samme område, var der da også fast fisk på fluen. Og igen et par kast efter...

161119 skellerup faar

Trods truende skyer holdt det tørt og et kort øjeblik viste solen sig. 

161119 skellerup trout

Dagens ørreder stod tæt og huggede mellem et par kast.

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com