Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Fredag den 10. marts 2017.

170310 bramslev lars andersen

Det var en fornøjelse at være på fjorden her på årets første rigtige forårsdag. 

Mariager Fjord, Bramslev.

Sammen med Bjarne Fries og Lars Andersen. Fiskede på begge sider af fjorden og havde ud over nogle følgere og hug tre ørreder i nettet. 

Bliver lidt sur når jeg ser skilte med "adgang forbudt". I pontonbåden kan vi være ligeglade, men jeg ønsker en fjord og et fiskeri der er mest muligt tilgængeligt. Skiltningen er nu anmeldt til Mariager Fjord Kommune. 

 170310 bramslev hl trout

Havde tre fisk i nettet - alle blev genudsat!

170310 bramslev skilt

Udover indhegning er der også opsat et (ulovligt) skilt. Mener ikke det kan være lovligt at opsætte skilte efter godtbefindende. Ikke engang et afmærkning af fredningsbælterne er tilladt!

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com