Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Søndag den 12. marts 2017.

170312 havno trout

Mariager Fjord, Havnø

Formiddagens tur gav to mindre blanke ørreder der tydeligvis fouragerede i det lave vand.

Efter et par dage med intensiv "whisky og fluebinding" på Rebil Vandrehjem, gjorde det på alle måder godt med en tur på fjorden. 

Valgte i dag at søsatte i yderfjorden og fiske i den lavvandede bugt, hvor der traditionelt er god gang i børsteormene her på denne tid af året. 

Vandet var stigende da jeg ankom, men vendte efter et par timer. 

Fiskede med Brakvandrejen og havde et par nap og to blanke fisk i nettet, inden de atter blev genudsat i vores kære fjord. 

 170312 havno pontonboats

Var lidt overrasket over at møde andre Anderson pontonbåde fra morgenstunden på denne lokalitet. Hyggeligt at få hilst på gamle venner!

170312 havno bil pontonboats

Der er fine parkerings og søsætningsmuligheder ved Havnø. I baggrunden skimtes Hadsund. 

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com