Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Fredag den 17. marts 2017.

170317 kongsdal trout fries

Igen i dag var ørrederne mest til Brakvandsrejen fisket langtsomt på flydeline.I baggrunden Bjarne Fries. 

Mariager Fjord, Kongsdal 

Lagde ud med at en ørred "head and tailede" kun få meter fra Mosquitoen. Prøvede selvfølgelig at friste med en flue, men fisken var nok skræmt....

Snart var der dog bud efter Brakvandsrejen. Denne gang var det en velproportioneret og stærk fjordørred der kom med "ind og hilse på".

Endnu en ørred, der tydligvis havde være på gydepladsen, men som tydeligvis var ved at genvinde storformen, kunnne heller ikke modstå den "svævede" Brakvandsreje.

Begge ørreder blev genudsat. 

Efter en kort frokost- og øl pause sejlede vi retur til søsætningsstedet ved Kongsdal Havn. 

Udover fiskene bød dage på varieret vejr med byger og til tider vind i kulingstyrke. 

170317 kongsdal trout hl

Dagens anden ørred havde tydeligvis brugt vinteren på at videreføre slægten!

170317 kongsdal vind regn

Snart var vinden rimelig rolig, i næste øjeblik sad vi kuling, regn og hagl. Fantastisk når man er vind og vandtæt og sidder sikkert i Mosquitoen. 

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

 

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com