Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Torsdag den 6. april 2017.170406 lergrav nord bjarne trout

Efter vi havde krydset fjorden så vi en fisk vende i overfladen. I første kast var der respons!

Mariager Fjord, Lergraven

Så skulle den nye Torqeedo elmotor testes for første gang. 

Søsatte ved Hadsund Nord og satte kursen tværs over fjorden til Lergraven. 

I det rolige vand i læ af odden så vi med det samme en fisk bryde overfladen. Bjarne Fries, der i dagens anledning havde fået forsædet, fik hurtigt fluen i vandet - og haps! 

En smuk fjordørred kunne ikke modstå fristelsen... Og efter en kort fight og et par billeder blev skønheden returneret i god behold.

Sejlede rundt, og fiskede også i området i håbet om at finde flere overfladefisk. Det lykkedes desværre ikke. 

Som forudset og varslet blæste det i løbet af formiddagen op ligesom vandet faldt kraftigt. Det gav os god lejlighed til også at teste Torqeedo'en i modvind og kraftig modstrøm! 

 170406 lergrav nord torqeedo

Guidebåd, motor og grej - ingen problemer med at komme til vandet!

170406 lergrav nord torqeedo guideboat

De næste dage skal Torqeedo'en testes,. Jeg vil efterfølgende vende tilbage med en mere omfattende test. Det lover dog godt og jeg kunne glæde mig over at batteriet efter en hel formiddag stdig havde 67% kapacitet tilbage. 

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com