Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Tirsdag den 25. april 2017.

170425 Hobro lystboat andersen fishing

Udover fiskeriet langs den smukke nordside, fik jeg også testet lidt stænger og hjul fra Andersen Fishing

Mariager Fjord, Hobro Lystbådehavn

Det store arbejde med nedgravning af kloakrør langs fjorden sydside betyder, at adgangen til fjorden ved blandt Mariager Havn og tildels Ørnedalsbugten midlertidigt er begrænset. Det var ellers pladser som var udset til fredagens demo af pontonbåde. 

Kørste i stedet til Hobro Lystbådehavn på fjordens nordside. Her er der til gengæld fine parkerings og søsætninsgmuligheder både til båd demo, men også til en fisketur i østlig retning. (Vestpå er der fredningsbælte).

Vandet er spritklart og bunden de fleste steder fyldt godt op med blåmusinger. Bemærkede desværre også at der på bunden også ligger en del grønalger.

Havde et par nap og en enkelt fjordørred i nettet for en hurtig genudsætning.  

170425 Hobro lystboat

Fjorden set fra Hobro Lystbådehavn. 

170425 Hobro lystboat spring

Mellem haglbygerne kunne jeg nyde solen og det spirende forår. 

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com