Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Lørdag den 20. maj 2017.

170520 kongsdal sol op aalebundgarn

Ålen er udrydningstruet og jeg syntes det er ufatteligt, at det fortsat er tilladt at sætte ålebundgarn og ruser i den smalle fjord.

Mariager Fjord, Kongsdal

Oplevede et markant vejrskifte. Godt en time efter min ankomst blæste det op fra nordvest og det blev skyet. En koldfront fra nord trak ind over landet. 

Søsatte fra området vest for den lille Kongsdal Lystbåde Havn og satt med det samme kursen i i bugten. To mand var allerede igang og jeg sejlede et godt stykke uden om de morgenfriske. Ingen grund til at forstyrre. 

Lagde ud med at fange et par hornfisk som der tilsyneladende var rigeligt af. En enkelt ørred lod sig også friste af min "Udbyhøj". Efter en kort fight og en tur i netten kunne jeg genudsætte den friske ørred i fjorden . 

Flere var kommet til og på et tidspunkt var der vel ni fluefiskere i Kongsdal Bugten. På vejen hem kørte jeg langs med fjorden og også her mødte jeg flere fiskere. Mariager Fjord er helt tydeligt en populær fiskeplads på sådan en lørdag mogrne og formiddag. 

170520 kongsdal moqueeto solop

Dejlig morgenstemning og store forventninger!

170520 kongsdal grej

Hjul og stang fra Andersen Fishing - velkastene og solide sager! 

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com