Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Mandag den 31. juli 2017.

170731 mariager grej flue

Prøvede at tilbyde ørrederne forskellige fristelser og havde da også dagens eneste hug på en skumflue.

Mariager Fjord.

Det kan åbenbart lade sig gøre at fiske det meste af en dag uden få fisk i nettet. 

På dagens tur så jeg kun to ørreder der tydeligvis fouragerede i overfladen. Prøvede naturligvis en skumflue og havde da også en kortvarig kontakt med, en vistnok lidt mindre fisk.

Lagde ud med at søsætte ved shelteren i Ørnedalsbugten og krydsede, efter lidt fiskeri her, fjorden. Fiskede fra Sandskrevet ud til Valsgaard hvor efter jeg igen krydsede fjorden. Pontonbåden kommer til sin ret, når det gælder om at komme rundt i den smalle fjord og fiske på områder der er vanskeligt at komme til som vadefisker p.g.a adgansforholdene. 

Bemærkde at vandet mange steder er temmeligt uklart og håber det skyldes det store mængder nedbør de sidste dage....

170731 mariager regn sol

Billedet illustrere glimrende dagens vejr: Skiftevis sol og tordenbyger.

170731 mariager turen kort

Dagens tur blev på lidt over fem kilometer.

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com