Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Onsdag den 2. august 2017.

170802 mariager fjord skellerup torben rasmus

Rasmus og Torben Hansen frister fjorden ørreder!

Mariager Fjord, Skellerup.

Benyttede mig af et godt tilbud om en aftentur til Mariager Fjord. Vi valgte at satse på området ved Skellerup.

Jeg ville prøve noget nyt og bandt en mega stor CDC Caddis på forfanget. Efter mindre en fem minutter tog en større ørreden fluen hårdt og beslutsomt. Desværre var jeg lidt for hårdhændet eller mere korrekt; mit forfang for svagt.

Ørreden svømmer stadig i fjorden, men har forhåbenligt ikke længere min modhageløse flue i kæften. 

Så endnu en fisk inden vi pakkede sammen som følge af et ufrivilligt "bad" til Rasmus. 

Også min telefon var der bud efter. Da vi havde pakket sammen og var godt på vej hjem kunne jeg ikke finde Iphonen. Retur og til fjorden igen. Her kunne jeg høre min velkendte ringetone: Neil Youngs "Hart og Gold" og vi kunne snart blive genforenet.

170802 mariager fjord skellerup aften

Fjorden og vejret viste sig fra den bedste side...

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com