Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Fredag den 4. august 2017.

170804 mariager lergrav peter fisk

Peter Albersten med dagens fisk fra yderfjorden.

Mariager Fjord, Hadsund.

Allerede da jeg søsatte så jeg et par fisk i overfladen. Prøvede selvfølgelig at friste, og snart var der dog også en fed hornfisk der trak i flue og flueline. Affiskede et par kilometer og så da også her nogle mindre ørreder. 

Pludselig havde Peter Albertsen imidlertid bid - et af de bedre! 

Netop som jeg vendte mig, så jeg ørreden springe fri af vandet. Fighten gik planmæssigt og snart havde Peter den fine fisk i nettet. 

Peter der havde søsat på nordsiden og satte snart kursen over fjorden. 

Jeg fortsatte fiskeriet efter et par ørreder der blev ved med at springe og vise sig i overfladen. Kastede flere gange fluen i området hvor ørreden viste sig. Fluerne var den dog ikke interesseret i.

Et par tordenbyger passerede og i desperation havde jeg sat en stor CDC Caddis tørflue på forfanget. Netop som jeg et kort øjeblik var uopmærksomhed, huggede en mindre ørred. Jeg fik strammet op lidt sent, men mærkede og så dog fisken - en ørred på omkring 50 centimeter. 

170804 mariager lergrav spring fisk

Under fighten tog ørreden et par luftture.  

170804 mariager lergrav fluer grtej

Skiftede flittigt fluer...

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

 

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com