Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Onsdag den 16. august 2017.

 170816 grund modlys lars

Vanddybden i Grund Fjor overstiger kun enkelte steder 1,5 meter. Bunden er blød og der er flere steder en tæt vegetation.

Randers Fjord, Grund Fjord

Har ikke de store erfaringer med hensyn til fiskeriet i Grund Fjord. Ved at en del havørreder trækker gennem fjorden inden de kommer op i Allingeåen. Ved også at der er en bestand af gedder, aborre og helt. 

I dag fiskede jeg med "Skumdyret" og Lars Andersen med diverse undervandsfluer. Desværre var der ingen fisk der syntes om vores tilbud. Vi så dog tre ørreder i overfladen. 

En anden god oplevelse var synet af de mægtige havørne der holder til langs fjorden.

170816 grund snabelvand

Efter nogle timer var det tid til snabelvand...  

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com