Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Lørdag den 9. september 2017.

 170909 flycup mariager boat

Båden var ladet med optimisme, madpakker og godt humør da vi søsatte fra havnen i Mariager.

Mariager Fjord

Dagen startede med at vi fandt en flok fisk. Ørrederne viste sig i overfladen, men var bestemt ikke bidevillige. Jeg førsøgte mig flydefluen "Skumdyret", mens Lars Andersen prøvede diverse streamers og rejefluer. 

Da vi ved at ørrederne gerne er koncentreret skiftede vi ofte plads. 

Prøvede nogle ellers gode steder på både nord og sydsiden. Havde da også nogle hug, men det blev ikke til fast fisk i dag. 

Kunne naturligvis heller ikke undgå at bemærke de store bestræbelser der praktiseres på at fange den udrydningstruede ål. Og det er klart, at når der er færre ål... Ja, så skal der sættes flere ruser for at holde fangsten i hus! 

Utroligt vi har nogle politikere der stiltigende acceptere, at vi måske er den sidste generation der oplever den facinerende og mystiske fisk. 

Tror vi i alt havde omking 10 kilometers sejlads. 

Konstaterede ved indvejningen, at fiskene var fanget på forskellige lokaliteter. Var heldig at vinde en dejlig flueline i lodtrækningen. 

Tak til arrangørerne. 

170909 flycup mariager boje

Typisk omkring pynterne stod ruserne tæt. Tror de fleste fiskere i løbet af dagen har fisket i strid med afstandsreglerne til faste redskaber. Det var svært at undgå!

170909 flycup mariager fisker dansk

Efter flere timers fiskeri og en øl og madpakke, gør det godt at lukke øjet.

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com