Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

100417_Per_Kjemstrup_Mariager_orred

Per Kjemstrup med sin første pontonbådsørred!

Havde lørdag eftermiddag en aftale med Per Kjemstrup om en pontonbådstur. Kørte først til Ørnedalsbugten hvor vinden, eller rettere sagt vindstødene i kulingstyrke, kom lidt for meget fra nordlig retning. Valgte i stedet at køre til Stinesminde, der ligger i læ for denne vindretning. 

Tilbageblik!

Mens vi klargjorde både og grej kom der en gummibåd med tre forblæste lystfiskere ind. Det havde blæst for meget til at de kunne fiske. Viste sig også, at Jens Ole Frier, som jeg for omkring 30 år siden bandt fluer med i salige Himmerlands Fluebindere, var den ene af de to mandlige fiskere i gummibåden. Hyggeligt at hilse på - syntes slet ikke vi er blevet ældre...

Per Kjemstrup kender jeg fra min tid som lære på Ungdomsskolen. Per var en af de dygtige elever som jeg også fiskede meget med uden for skoletid. Per har i dag børn i ungdomskolealderen - jo, tiden går!

Ilddåb

Lagde ud med at sejle ud for at fiske på langs med revet, der ligger lidt vest for den lille Stines Minde Havn. Som nævnt, var det Per's første tur i pontonbåden og selv med de bedste instrukser og grej, var det svært at styre River Otteren, der i de mest kraftige vindstød, på nærmeste var ved at lette!

100417_jordfygning

På vej til Stines Minde. Vinden fik gang i jordfygningen med nedsat sigtbarhed til følge!

Fisk!

Sejlede under land østpå og ind i bugten hvor der heldigvis både var lidt læ og lidt fisk. 

Jeg lagde ud med en fjordørred på omkring 45 cm. Kort tid efter var det Per der havde stangen bøjet.... Hans første ørred fanget fra pontonbåd. 

100417_foraar_per_kjemtrup

Ølpause - mon Per tænker på investering i en pontonbåd?! 

Fangede endnu et par ørreder og blandt andet et par smolt (skarven har ikke ædt dem alle) inden vi returnerede.

Fornemmede at Per, på trods af de vanskelige vilkår, fik styr på pontonbåden og de mange muligheder sådan et fartøj giver!

{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com