Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Årets første hornfisk

Kørte efter lidt arbejde og lidt husligt til Hadsund. Mødte Claus Mogensen som efter kort tid skiftede plads eller kørte hjem.

Lagde ud med at se en ørred i overfladen allerede inden jeg havde fået fluen i vandet. Fik hurtigt lidt line af hjulet og kunne se at en ca. 40 centimers ørred nysgerrigt følge fluen. 

Havde snart en mindre ørred og lidt senere en blank på omkring 45 centimer som blev genudsat. Pludseligt var der et hårdt hug og et mindre udløb. Årets første hornfisk havde taget fluen. Havde kontakt til et par hornfisk mere inden jeg tog ind til land og fik en snak med Preben Pedersen der havde set min status opdatering på Facebook. 

Ville samle lidt affald, men fik en snak med nogle DN indsamlere der havde samlet flere sække med tomme dåser, plastic og papiraffald - hatten af! 

{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com