Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

100509_orred_udbyhoj

En af dagens fire ørreder der blev genudsat. Derudover stod den på hornfisk!

Var ved Udbyhøj klokken fem samtidig med at garndrengene, med gashåndtaget i bund, satte kursen for at bjerge garn og fangst. 

Co2 frit fiskeri 

Driftede og fiskede med det stigende vand på fjordens vestside, de små fire kilometer der er ind til Stenrevet, hvor den så stod kaffe og madpakke. Vandtemperaturen er stadig kun 8-9 grader. Bemærkede dog, at der er ved at komme fjordrejer. Hornfisk er der også en del af. 

Da vandet begyndte at falde gik turen igen nordpå mod fjordmundingen, denne gang på østsiden.

Næsten konstant var der hornfisk der pillede ved fluen. Et par smolt kom jeg også i nærkontakt med

100509_stenrev

Vejret var nydeligt, stort set uden vind! 

Hjemme på Skytten lidt over middag. Dejligt årstid der nu for alvor byder på morgenfiskeri!

{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com