Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

100517

Lille ørred fra Ørnedalsbugten i Mariager Fjord.

Et eftermiddagsmøde med undervisningsministeren på Tradium i Hobro og en aftale med Ivar Thordal, var anledningen til et par timers fiskeri i Ørnedalsbugten. 

Havde hurtigt et hug af en ca. 50 cm blank ørred, der tog fluen ligesom jeg havde sat gang i bagkastet. Så lige fiskens blanke side og mærkede et ryk i fluen.... Fangede og genudsatte desuden en lille ørred. Havde også kontakt til en del hornfisk, der åbenbart er at finde i hele fjorden. Vandet virker rimeligt frisk og klart.

{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com