Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

100608

Efter et par timers fiskeri var det tid til at pakke sammen!

Mariager Fjord. Søsatte fra P-pladsen øst for havnen.

Så nogle enkelte ørreder og lidt hornfisk i overfladen, men havde ikke held til at lokke nogle til flue. Mest aktivitet var der på det helt lave vand, hvor jeg tydeligvis kunne se mindre ørreder æde dansemyg og andet overfladeguf, der var "fanget" mellem småklatter af søsalat. 

Det var ikke store fisk - enkelte omkring målet, mens eller nogle årsfisk. Havde forøvrigt også fjorden for mig selv denne ellers dejlige sommeraften. 

{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com