Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

100704_hobro_karper

Efter et par tropenætter og dagstemperaturer på plus 30 grader, var det oplagt at give karperne et seriøst sats. 

Kørte Sammen med Torben Kondrup, der forøvrigt lige har investeret i en af de lækre og gennemførte Anderson Pontonbåde, til Vesterfjorden. Vi var lidt spændt på om vinteren havde taget livet af karperne, som vi har set det så mange andre stedet. Heldigvis fik vi med det samme vi havde søsat, syn for at der forstsat er mange karper i denne indre del af Mariager Fjord. 

Desværre var det også højvandet, hvilken betød at vi for det første havde vanskeligt ved at se karperne..... Derudover har den høje vandstand sikkert også fået saltrindholdet i vandet til at stige en anelse. Under alle omstændigheder så vi og skræmte mange karper, der dog ikke i dag var særligt interesseret i at tage føde til sig.

Havde en enkelt til at tage fluen. det blev dog et kort bekendskab på fem seks meters udløb...

Få sommerdage er nok til at få algevæksten til at eksplodere i Mariager Fjord. 

Kørte efterfølgende til Ørnedalsbugten hvor vi kunne konstaterer, at blot et par enkelte sommerdage kan ændre den ellers klarvande fjord til et grumset algemareridt. Vi kan nu blot, for fjordens skyld, krydse fingre for at sommeren bliver køligere og mere blæsende. 

100704_Mariager

Lys og varme får sammen med store mængder næring fra landbruget algevæksten til at eksploderer. Når alger skal nedbrydes bruges der ilt, og det kan så gå grueligt galt som vi så  1997. 

{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com