Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

100728_morgen_mariager

Klar til morgenfiskeri i en sommervarm Mariager Fjord!

Jeg er sikkert ikke helt normal....? Stod i hvertilfælde op halvtre og kørte til Ørnedalsbugten i Mariager Fjord. Vel vidende, at vandtemperaturen er tættere på kogepunktet end på ørredernes favorit temperatur, ville jeg forsøge mig.

Havde håbet på at møde et par agrressive havørreder, der snuser rundt efter deres kølige og friske opgangså, men så snart at der var en del dansemyg og enkelte småørreder som muntrede sig.

Satte en skummyre på forfanget og havde snart en mindre fjordørred i fangstnettet. Havde endnu et par tilbud, men ikke flere inde at vende. Så ikke noget til havørrederne, menoplevede en smuk og stemningsfyldt sommermorgen, som netop Mariager Fjord danner den perfekte ramme omkring!

Så desværre ikke noget til havørrederne i den omgang...

{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com