Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

100805_orred_tor_mariager

Ørred fra Mariager Fjord fanget på skumflue. Stille sommermorgener byder på et facinerende tørfluefiskeri!

Ferien skal udnyttes optimalt til fiskeri. Var ved Mariager Fjord lidt i fem. Kunne i tusmørket se en af de velkendte fritidsfiskerbåde i færd med at bjærge ålekroge (ålen er fredet i Mariager Fjord til og med den 15. august). Lidt senere kom en anden båd som skulle hente et garn. Kunne lidt senere høre på snakken, at fritsidsfiskerne ikke var tilfredse, bl.a. var der i garnet "kun en torsk og en ørred", som det lød på samtalen. 

Havde et par gode efterfølgere, der huggede til fluen uden at blive hængende. Vinden lagde sig, fjorden lå spejlblank, og flere ørrederne fuouragerede nu stabilt på tørt (dansemyg). Satte i mangel af bedre en flydende skumflue på forfanget og fangede og genudsatte tre smukke og velnærede fjordørreder. Utroligt spændende fiskeri, der om ikke andet tydeliggør, at det er dumt at tage på fjorden uden lidt tørfluer i æsken!

Et par Griffin Gnat er allerede lagt i flueæsken. Snart går turen igen til den smukke fjord! 

{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com