Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

 

100904_bramslev

Mariager Fjord set fra nedkørslen ved Bramslev Bakker. Syntes det er katastrofalt, at VK regeringen vil lempe så det bliver muligt at bygge tættere på vandet end det er det i dag. Der er bestemt ikke brug for at indskrænke naturen - tværtimod!

Havde lige et par eftermiddagstimer fri og udnyttede det flotte september vejr ved at køre til Bramslev Bakker og søsætte Outlaw'en. Fiskede et par kilometer øst på og havde på udturen blot en enkelt følger. På vejen retur kom der mere gang i sagerne. Tilsyneladende var det blevet bidetid, eller også havde jeg ramt en flok trinde fjordørreder. 

Fangede og genudsatte i løbet af ti minutter således fire ørreder, hvor den største målte omkring de 45 cm. Så desværre ikke noget til de større opgangsfisk, der skulle trække rund langt kanterne her i efterårsmånederne. 

{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com