Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

 

100914_mariager_lav_vand

Vandstanden var et pænt stykke under det normale og mellem stenene har jeg tidligere fanget pæne ørreder på denne årstid. 

Mariager Fjord, Ørnedalsbugten. Et eftermiddagsmøde i Skive gav mig god lejlighed til en hurtig tur. Fiskede et par timer mellem nogle regnbyer. Vandet var utroligt klart og har nu opnået en rigtig gunstig temperatur, der skulle passe ørrederne fint. Men... Så kun en enkelt ørred i overfladen og fangede en enkelt undermåler. 

Bemærkede at der tæt under land er et mylder af kutlingen, fjordrejer og hundestejler. Rigtigt dejligt at den hårdt prøvede fjord slap nogenlunde helskindet gennem sommeren.

Da jeg kørte til Randers satte det ind med heftige byger og friske vindstød. 

{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com