Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

101002_lergrav

Der var en del vind fra sydvest, men vi fandt forudsigeligt læ ved Hadsund.

Mariager Fjord, Lergraven

Klaus Kaad var var som eneste fra pontongruppen frisk på en fisketur på trods af den stride vind.

Udover vinden trodsede vi også skiltet med tyreadvarslen - vi så kun en fredelig ungtyr - og søsatte uden problemer i bunden af Lergraven. De mange dages østenvind havde gjort sit, og det var tydeligt lavvandet med fortsat faldende vand.

På trods af mange ruser, var det næsten umuligt ikke at komme til at fiske i strid med afstandsreglerne der siger, at man ikke må have fluen tættere på en ruse end 75 meter. Jo, rigtigt gættet: Vi var nok lidt tættere på engang imellem!

Fiskede hele strækket ud forbi mågeøen og retur. Det blev til tre mindre velpolstrede fjordørreder, der alle blev returneret i fin stand. Alle ørrederne tog min Pinky Pain (HL) som jeg fiskede på en intermediate line. 

{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com