Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

101029_fundet_fod

Jeg er glad efter at være genforenet med min højre Force Finn som jeg tabte for en uge siden og som jeg har brugt mange timer på at lede efter. 

Kongsdal: Havde en aftale med Lennart Ellegaard der går på fotolinien på Medie Skolen i Viborg. Lennert skulle lave en reportage hvor han skulle dokumenterer fluefiskeri. 

På trods af, at jeg på det nærmeste har finkæmmet området sidste lørdag, valgte jeg også i dag at forsøge at finde min mistede fod! Fiskede og ledte.... Men lige inden jeg opgav, ja - så lå foden pludselig lige for mine fødder! Sådan! Efter en uge er jeg genforenet med min fod. Købte dusøren på vejen hjem - en dejlig rødvin i god kvalitet, skål! 

{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com